Helidon Haliti vlerësohet në “Qindag International Watercolor Festival”

“Mjeshtri i Madh” u përfaqësua me një punim të bukur akuareli të titulluar “Pas shiut”.


Piktori i mirënjohur, Helidon Haliti, ka marrë sërish pjesë në një festival ndërkombëtar të akuarelit: “Qindag International Watercolor Festival”, të zhvilluar në Kinë.

“Mjeshtri i Madh” u përfaqësua me një punim të bukur akuareli të titulluar “Pas shiut”.

Ai është përfshirë dhe në katalogun përkatës të aktivitetit.

Pak javë më parë, Helidon Haliti, është nderuar me “Certifikatë Nderi” nga Ministria e Kulturës dhe Turizmit të Republikës Popullore të Kinës, pas pjesëmarrjes së tij në ekspozitën ndërkombtare “The Ninth Silk Road International Arts Festival”.

Haliti ka marrë pjesë në disa ekspozita ndërkombëtare në Kinë.

Gonxhja: Hapen aplikimet për kredi me 0% interes për punonjësit e administratës publike

Përfitues do jenë arsimtarë, mjekë, infermierë, policë, ushtarakë, punonjës të gardës, veterinerë, artistë e të tjerë

Global 360

Republikanët emërojnë Trumpin si kandidat presidencial

Trump njoftoi se kishte zgjedhur JD Vance, një senator nga Ohio, për të qenë kandidati i tij zëvendëspresident.

Diplovista

Bregu: Zero roaming me BE-në deri më 2027

Perspektiva e Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor nuk është më një proces datash, BE-ja po ndryshon, ndoshta duhet të ndryshohet…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

Gonxhja: Hapen aplikimet për kredi me 0% interes për punonjësit e administratës publike

Përfitues do jenë arsimtarë, mjekë, infermierë, policë, ushtarakë, punonjës të gardës, veterinerë, artistë e të tjerë