1,183 vende të lira pune në Panairin e Administratës Publike

1 183 vende të lira pune u prezantuan në Panairin e Administratës Publike, që u çel sot në Tiranë, ku pozicionet më të kërkuara janë për juristë dhe inxhinierë.

Pirdeni: Të angazhuar për një administratë që i përgjigjet sfidave të kohës

Ministrja e Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin takim me vajzat e ekselencës në shërbimin civil.

Pirdeni takim me Robinson: Intensifikim i agjendës antikorrupsion të qeverisë shqiptare

Ministrja e Shtetit për Administratën Publike dhe Antikorrupsionin, Adea Pirdeni zhvilloi një takim me me ndihmëssekretarin e Shtetit për Çështjet Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe të Zbatimit të Ligjit, Todd Robinson.