Gonxhja: Aftësia e kufizuar, jo pengesë në tregun e punës

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale historinë e Xhuljas.

Smart&Green Future, Gonxhja: 75 grante për sipërmarrësit dhe bizneset

ProSEED 2.0 synon zhvillimin e sektorit privat, përmirësimin e punësimit dhe arsimit profesional

Gonxhja: Në gjurmët e teatrit antik të Orikumit, aty ku koha duket se ka ndalur

Teatri antik, pjesë e Parkut Arkeologjik të Orikumit, Vlorë, është një nga destinacionet kulturore që po tërheq gjithnjë e më shumë vizitorë nga vendi dhe bota.

Gonxhja vizitë në Parlamentin Hungarez: Trashëgimia kulturore, frymëzim universal

Parlamenti është një nga ndërtesat më të bukura dhe simbolike të kryeqytetit hungarez.

Gonxhja me drejtorin e Lufthansa Industry Solutions: Bashkëpunim në fushën e teknologjisë së informacionit

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit Blendi Gonxhja, priti Jörn Messner, drejtor menaxhues i Lufthansa Industry Solutions.

Skema e granteve “Smart & Green Future”, Gonxhja: 15 marsi, afati i fundit i aplikimeve

Ky projekt, i financuar nga Republika Federale e Gjermanisë dhe mbikëqyrur nga GIZ, i ofron shansin e një ndihme financiare bizneseve të vogla e të mesm