Peleshi: Ushtarakët e parë shqiptarë përfunduan kursin e oficerit të artilerisë tokësore në SHBA

Shqipëria dhe SHBA rrisin përditë bashkëpunimin në fushën e mbrojtjes.

Peleshi: Forca Detare shqiptare dërgon anijen e dytë në operacionet e NATO-s

Forca Detare shqiptare dërgon anijen e dytë në operacionet e NATO-s.

Peleshi: Batalioni i Forcave Speciale, njësia elitë e FA

Batalioni i Forcave Speciale është njësia elitë e Forcave tona të Armatosura.

Stërvitja “Strong Eagle”, Peleshi: Partneritet me Mbretërinë e Bashkuar në fushën e mbrojtjes

Shqipëria dhe Mbretëria e Bashkuar kanë një lidhje të fortë bashkëpunimi dhe partneriteti në fushën e mbrojtjes.

Peleshi: Do të riaktivizojmë industrinë ushtarake, interes nga investitorë vendas e të huaj

Shqipëria synon të riaktivizojë përmes investimeve zhvillimin e industrive të reja ushtarake në plotësim edhe të kërkesave në rritje të tregut botëror.

Forcat shqiptare pjesë e stërvitjes “Steadfast Defender” në Poloni

Ministri i Mbrojtjes: Shqipëria, si anëtare e NATO-s, paraqet një angazhim të padiskutueshëm në sigurinë globale.

15-vjetori i anëtarësimit në NATO, Begaj: Shqipëria partner i besueshëm i Aleancës

Presidenti i Republikës Bajram Begaj mori pjesë sot në aktivitetin “Ditë e Hapur”, me rastin e 15-vjetorit të anëtarësimit në NATO, të zhvilluar nga Komanda e Forcës Tokësore në Zall-Herr.

15-vjetori i Shqipërisë në NATO, Kingji: Ky përvjetor e gjen FA në një proces transformimi dhe modernizimi

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, gjeneral major Arben Kingji e cilësoi sot 15-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO një moment të rëndësishëm në historinë e kombit tonë

15 vjet në NATO: Peleshi: Shqipëria, kontribuese e palëkundur e lirisë dhe sigurisë së përbashkët

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi përkujtoi sot 15 vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.

Shqipëria në krye të Brigadës së Evropës Juglindore

Gjeneral brigade Bilbil Bitri: Kontribues të paqes e sigurisë në rajon e përtej