Partneriteti për Qeverisje të Hapur, Ekonomi: Shqipëria me Plan Veprimi 2023-2025, me tematika të reja

Ministrja e Shtetit për Standardet e Shërbimeve, Milva Ekonomi, po merr pjesë në Samitin e 8-të Global për Partneritetit e Qeverisje të Hapur, që nisi dje punimet dyditore, në kryeqytetin e Estonisë, Tali.


Ministrja e Shtetit për Standardet e Shërbimeve, Milva Ekonomi, po merr pjesë në Samitin e 8-të Global për Partneritetit e Qeverisje të Hapur, që nisi dje punimet dyditore, në kryeqytetin e Estonisë, Tali.

Në kuadër të këtij eventi të rëndësishëm Ekonomi, zhvilloi takime me Paul Maassen, Sekretar i Përgjithshëm në Sekretariatin e OGP Bruksel dhe Sandra Pernar.

“Ishte kënaqësi të dëgjoje përgëzimet e tyre për arritjet e Shqipërisë në këtë bashkëpunim dhe për të biseduar mbi tematikat strategjike të programit të OGP për periudhën 2023-2028”, u shpreh Ekonomi.

Ministrja tha se, ata vlerësuan progresin digjital të Shqipërisë në fushën e komunikimit me OSHC si dhe faktin që vendi ynë po shton përpjekjet për ngritjen e një komuniteti të ndërlidhur reformuesish. Por gjithashtu vijoi ajo, evidentuan progresin kolektiv për implementimin e qeverisjes së hapur e frymëzimi i inovacionit.

“Plani i Veprimit 2023-2025 i Shqipërisë për zbatimin e Partneritetit për Qeverisje të Hapur synon të zhvillojë angazhime të reja për tematikat e antikorrupsionit, aksesit në drejtësi, transformim digjital dhe inovacion, transparencën etj.”, u shpreh Ekonomi. /ATSH

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!