Gonxhja-McCluney: Diskutime për zhvillimin ekonomik, kulturor dhe inovativ

Ministri Gonxhja zhvilloi një takim me Koordinatoren e Përhershme të OKB në Shqipëri, Fiona McCluney


Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja zhvilloi një takim me Koordinatoren e Përhershme të Kombeve të Bashkuara në Shqipëri Fiona McCluney dhe drejtues të UNICEF, UNDP, UN Women, UNOPS, ILO dhe UNIDO në Shqipëri.

Gjatë takimit u bisedua për përshpejtimin e bashkëpunimeve në proces, informimin mbi kompozimin e ri të Ministrisë së Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit dhe të misionit, si edhe për skicimin e nismave të reja.

“Diskutime të tilla, të hapura, pa dorashka dhe drejt e në thelb, janë domosdoshmëri për kalibrimin e çdo burimi dhe programi ndihme e një mundësi për projekte edhe më efektive në ndikimin direkt për zhvillimin ekonomik, kulturor dhe inovativ në vendin tonë, me fokus qytetarin, shtresat më vulnerabël dhe çdo kategori sociale të shoqërisë”, tha Gonxhja.

🇦🇱🫱🏻‍🫲🏼🇺🇳 Kënaqësi të mirëprisnim dhe të zhvillonim një takim të përbashkët me Drejtuesen e UN në Shqipëri, znj. Fiona…

Posted by Blendi Gonxhja on Sunday, February 25, 2024

Raporti i KE vlerëson punën e Gjykatës Kushtetuese

Komisioni Evropian ka publikuar raportin “Sundimi i Ligjit 2024”, për më shumë se 30 shtete në Evropës, mes të cilave…

Global 360

CNN zbulon prapaskenën e tërheqjes së Biden

Vendimi përfundimtar i Presidentit Joe Biden për t’u larguar nga gara u mor në 48 orët e fundit

Diplovista

Rakipi: Bisedimet Kosovë-Serbi të përqendrohen tek njohja, jo më në çështje teknike

Kryetari i Institutit për Studime Ndërkombëtare Albert Rakipi thotë se ka ardhur koha për një qasje tjetër në dialogun mes…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

Raporti i KE vlerëson punën e Gjykatës Kushtetuese

Komisioni Evropian ka publikuar raportin “Sundimi i Ligjit 2024”, për më shumë se 30 shtete në Evropës, mes të cilave…