Gonxhja-McCluney: Diskutime për zhvillimin ekonomik, kulturor dhe inovativ

Ministri Gonxhja zhvilloi një takim me Koordinatoren e Përhershme të OKB në Shqipëri, Fiona McCluney

Cilësia dhe siguria ushqimore, Denaj: Përafrim me BE-në dhe zgjerim i tregut të eksporteve

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural së bashku me Organizatën e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim Industrial (UNIDO) zhvilluan Forumin e parë Kombëtar për Cilësi dhe Standarde.

United Nations Albania rikonfirmon mbështetjen ndaj Ministrisë së Shëndetësisë

Koordinatorja e Përhershme e OKB-së në Shqipëri, Fiona McCluney, u takua me Ministren e re të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu

Dita e bukur e Kombeve të Bashkuara në Tiranë!

78 vjet më parë, më 24 tetor 1945, u themelua Organizata e Kombeve të Bashkuara – OKB.

Dita e OKB, larmi aktivitetesh në Tiranë

Një sërë aktivitetesh janë organizuar ditën e sotme në sheshin “Skënderbej”, në kuadër të Ditës së Kombeve të Bashkuara dhe Javës Kulturore të OKB-së

Java e Kombeve të Bashkuara, seminar për ndryshimet klimatike në Shqipëri

Seminari “Enhancing Climate Ambition in Albania” u organizua nga Ambasada e Spanjës në bashkëpunim me United Nations Albania, UNDP Albania Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, dhe Universiteti i Tiranës.

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së 2023: Momenti i angazhimeve vendimtare për një të ardhme më të mirë

Fiona McCluney – Koordinatorja e Përhershme e OKB-së në Shqipëri, intervistuar nga Redaktori Diplomatik i Albanian Daily News, z. Genc Mlloja.

Begaj do të marrë pjesë në debatin e 78-të të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së

Presidenti Begaj priti sot Koordinatoren Rezidente të Kombeve të Bashkuara në Shqipëri, Fiona McCluney

Promovimi i rolit udhëheqës dhe i pjesëmarrjes së grave në zgjedhjet vendore është me shumë rëndësi për Shqipërinë

Shqipëria ka bërë përparim të dukshëm sa i përket promovimit të pjesëmarrjes së grave në politikë.

Drejtuesja Rajonale e Kombeve të Bashkuara viziton Shqipërinë

Gwi-Yeop Son zhvilloi një vizitë tre ditore në Shqipëri në shkurt 2023.