Tirana, bashkia e parë që hap Zonën e Lirë Ekonomike

Veliaj: “TEDA do të ofrojë 5-7 mijë vende pune. Gonxhja: Infrastrukturë moderne dhe mjedis i favorshëm biznesi

Gonxhja-Huber, firmoset marrëveshja për ngritjen e shkollës së ekselencës për Hoteleri-Turizëm në Tiranë

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja dhe ambasadorja e Zvicrës në Shqipëri, Ruth Huber nënshkruan një marrëveshje për zbatimin e një projekti, i cili ka në fokus ngritjen e shkollës së ekselencës në drejtimin e Hoteleri-Turizmit në Tiranë.

Ekspozita në Spaç, Gonxhja: MEKI do të nisë shumë shpejt rehabilitimin e godinave të ish-burgut

“E Kaluara e Tashme” do të jetë ekspozita e përhershme në ish-burgun e Spaçit

Gonxhja: “La Maison de l’Albanie” – ku shpirti i Shqipërisë takohet me sharmin e Francës

Ministri për Ekonominë, Kulturën dhe Inovacionin, Blendi Gonxhja, vizitoi “La Maison de l’Albanie” në Paris

Shqipëri-Francë, marrëveshje bashkëpunimi në ekonomi, kulturë dhe inovacion

Marrëveshjet u nënshkrua në Francë, nga ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja.

Gonxhja: Garanci deri në 70% të marrjes së kredive për sektorin e industrisë përpunuese

Bizneset e sektorit të industrisë përpunuese do të kenë mundësi të aplikojnë për kredi me kushte lehtësuese.

Gonxhja fton investitorët të bëhen pjesë e “DURANA Tech Park”

DURANA Tech Park ofron avantazhe nxitëse, financiare dhe administrative, për kompanitë e IT dhe nomadët digjitalë.

Gonxhja: Paketë “one stop shop” për emigrantët, program i ri “investo në tokën tande” për turizmin malor

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja bëri publik programin e ri të qeverisë, për zhvillimin e turizmit malor n

Gonxhja: Hapa të mëdhenj përpara në angazhimin e BE-së ndaj Ballkanit Perëndimor

Presidenca e Këshillit Evropian dhe Parlamenti Evropian kanë miratuar marrëveshjen e përkohshme, që i jep dritën jeshile Planit të Rritjes për Ballkanin Perëndimor.

Forumi i biznesit Shqipëri-Çeki, Gonxhja: Shqipëria, propozim bindës për investitorët

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit paraqiti në Forumin e Biznesit Shqipëri-Çeki në Tiranë panoramën e klimës së biznesit dhe mundësitë që ofron vendi për investitorët e huaj.