Sa herë troket Gushti…

“Gusht e shendet, dashuri e lumturi”, do t’ju uroja gjithë njerëzve, të njohur e të panjohur kudo ku janë.


Nga Mimoza Prifti

Me nje Hene te plote super te ndritshme, vera troket tek dera me djalin e saj te trete dhe te fundit per dore, Gushtin.

Gushtin e dashuruar me freskine, lulet diellore dhe lulekuqet, me capitjet e fundit te te jemes dhe persiatjet e Vjeshtes.

Sa here troket Gushti, nxjerr rrobat me te mira te veres per t’i bere me shendet para se Vera te na lere shendene dhe i ftohti i ketij vendi te na hyje serish ne palce.

“Gusht e prush”, thoshin te paret.

Gusht e shendet, dashuri e lumturi do t’ju uroja gjithe njerezve te njohur e te panjohur kudo ku jane.

Ardhte nje muaj i mbare dhe me energji pozitive, me dasma e lindje plot, me suksese e gezime.

Gusht te lumtur!

Lexo më shumë nga

FMN: Tatimi mbi të ardhurat për profesionistët e bëri sistemin tatimor më të drejtë

Misioni i ardhshëm i FMN-së në Shqipëri për Konsultimet e Nenit IV për vitin 2024 pritet të zhvillohet në nëntor.

Global 360

Biden dënon dhunën politike, pas atentatit kundër Trump

Presidenti i SHBA Joe Biden ka dënuar dhunën politike pas një sulmi në mitingun e ish-presidentit Donald Trump.

Diplovista

Bregu: Zero roaming me BE-në deri më 2027

Perspektiva e Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor nuk është më një proces datash, BE-ja po ndryshon, ndoshta duhet të ndryshohet…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

FMN: Tatimi mbi të ardhurat për profesionistët e bëri sistemin tatimor më të drejtë

Misioni i ardhshëm i FMN-së në Shqipëri për Konsultimet e Nenit IV për vitin 2024 pritet të zhvillohet në nëntor.