Zjarret në Greqi/ Ambasada shqiptare: Jemi në dispozicion të njerëzve në nevojë

Ambasada shqiptare në Athinë vihet në dispozicion, për evakuimin e shtetasve shqiptarë që janë në rrezik në ishullin e Rodos, por edhe në gjithë territorin e vendit.


Ambasada shqiptare në Athinë vihet në dispozicion, për evakuimin e shtetasve shqiptarë që janë në rrezik në ishullin e Rodos, por edhe në gjithë territorin e vendit.

Me qëllim koordinimin sa më të mirë të punës, procesin e udhëheq zyra e krizave në ministrinë e jashtme greke.

Për çdo informacion të nevojshëm, ambasada shqiptare në Athinë mbetet në dispozicion të personave në nevojë.

⚠️NJOFTIM⚠️

‼️ Në vijim të ndjekjes së situatës emergjente të zjarreve në rajone të ndryshme të Greqisë, Ambasada e…

Posted by Albanian Embassy in Greece – Ambasada Shqiptare në Greqi on Monday, July 24, 2023

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Global 360

Greqia dhe Turqia nënshkruajnë deklaratën për marrëdhënie të mira fqinjësore

Kjo lëvizje vjen menjëherë pas vizitës shumë të ndjekur të presidentit turk Rexhep Tayip Erdogan në Athinë.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Kur ndez një dritë!

E ftuar në një familje hebrenjsh për të festuar një ditëlindje, një dritë të ndezur për Hanukkah.