Bashkëpunimi rajonal, ambasadorja Hajdaraga takon Kryebashkiakun e Athinës

Bashkia e Athinës i pason Bashkisë së Tiranës Presidencën e Rrjetit të Qyteteve të Ballkanit B40

Era dhe Ina Hanxhari, motrat artiste që po shkëlqejnë në skenat greke

Ndërsa shoqet e tyre shijonin fëmijërinë dhe luanin, vajzat Hanxhari lojë të tyre kishin violonçelin dhe pianon

“Albanian Open Day”, Ambasada organizon festë madhështore në Athinë

Në këtë aktivitet pati larmishmëri ngjyrash, shijesh dhe folklori nga të gjitha trevat shqiptare

Zjarret në Greqi/ Ambasada shqiptare: Jemi në dispozicion të njerëzve në nevojë

Ambasada shqiptare në Athinë vihet në dispozicion, për evakuimin e shtetasve shqiptarë që janë në rrezik në ishullin e Rodos, por edhe në gjithë territorin e vendit.