Gonzato: SPAK, lojtar kyç në progresin e Shqipërisë drejt BE-së

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato u takua sot me drejtuesin e Prokurorisë së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK), Altin Dumani.

Dita Ndërkombëtare e Romëve, BE projekte në Shqipëri

Komunitetet Rome janë anëtarë aktivë të shoqërisë shqiptare, e megjithatë ata ende përballen me pengesa.

Rama: Atmosferë me ngjyra pranverore nga Pazari i Gjirokastrës ku fëmijët mësojnë ta duan natyrën

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetet sociale pamje nga Pazari i Gjirokastrës zbukuruar nga lulet shumëngjyrëshe gjatë fundjavës.

Gonzato: Sistemi i përshtatshëm arsimor, motor kryesor i zhvillimit ekonomik

Ambasadori i BE në Tiranë, Silvio Gonzato në Konferencën Kombëtare për Arsimin dhe Formimin Profesional (AFP) 2024 – “Aftësi për Pjesëmarrje në Tregun e Punës dhe Profesionet e së Ardhmes”

125.6 milionë euro investim për furnizimin me ujë në 6 bashki

Në ceremoninë e nisjes së projektit ishin të pranishëm zv/kryeministrja Belinda Balluku, ambasadori i BE-së në Silvio Gonzato, ambasadori i Gjermanisë, Karl Bergner, ambasadorja e Zvicrës, Ruth Huber.

Ambasadori i BE: Një asamble funksionale është çelësi për procesin e integrimit në BE

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato përshëndeti vendimin e sotëm të Konferencës së Kryetarëve, i cili bën të mundur rifillimin e funksionimit normal të parlamentit.

Gonzato: Studentët, kontributorë në procesin e integrimit të Shqipërisë në BE

Ambasadori i Bashkimit Evropian zhvilloi me studentët e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Diplomatike nga Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës.

Gonzato: “Transporti i Gjelbër në Tiranë”, një projekt i shkëlqyer

Ambasadori i Bashkimit Europian: Tirana është një qytet i gjallë dhe me jetë, ku vijnë shumë të huaj.

Gonzato: Lufta kundër korrupsionit, thelbi i forcimit të shtetit ligjor

Përfaqësues të agjencive kundër korrupsionit nga Ballkani Perëndimor u takuan në Tiranë për të diskutuar mbi luftën kundër korrupsionit.

Kuvendi zhvillon aktivitetin e Klubit të Parlamentarëve të Rinj

Tema e takimit është “Bridging the Gap: On youth political participation and youth policy”