1500 fluturime në javë, Balla: Rinasi, porta më e madhe hyrëse në Ballkanin Perëndimor

Ministri i Brendshëm Taulant Balla tha sot se aeroporti “Nënë Tereza” është porta më e madhe ajrore në Ballkanin Perëndimor, me 1500 fluturime në javë.

Migracioni i paligjshëm, Balla: Të gatshëm për bashkëpunim në nivel operacional, mbështetje më të fortë nga BE

Ministri i Brendshëm Taulant Balla: Falë angazhimit të institucioneve ligjzbatuese, gjatë vitit 2024 ka patur një ulje të rasteve të aktiviteteve të paligjshme në fushën e emigrimit.

Balla pret kreun e Parlamentit të Landit të Saksonisë: Shqipëria, destinacion me siguri mbresëlënëse

Ministri i Brendshëm Taulant Balla u takua të enjten me kryetarin e Parlamentit të Landit të Saksonisë Dr.Matthias Rößler.

Projekti “Smart City”, Balla: Monitorim me kamera e inteligjencë artificiale

Pas firmosjes së marrëveshjes nga ministri i Brendshëm, Taulant Balla në Abu-Dabi, për zhvillimin e projektit “Smart City” në disa qytete të Shqipërisë, në Tiranë ishin sot inxhinierë, drejtues të projektit, për të parë nga afër detajet dhe vijuar me procesin e zbatimit.

Strategjia Kombëtare për Migracionin, Balla: Frenim i azilkërkimit, riintegrim në tregun e punës

Qeveria miratoi sot Strategjinë Kombëtare për Migracionin 2024-2030 dhe Planin e Veprimit për dy vitet e para 2024 -2016.

Balla: Mbi 1600 efektivë në zonat turistike

Konferenca “Për sigurinë e turizmit në Shqipëri”,

Balla: Nuk ka amnisti të përvitshme

Ministri i Brendshëm: Policia do të monitorojë çdo person që ka përfituar nga amnistia.

“Hackathon”, Balla: 50 studentë konkurrojnë në fushën e kodimit dhe inovacionit

Për tri ditë me radhë, rreth 50 studentë të ndarë në grupe janë bërë pjesë e garës “Hackathon”, organizuar nga IdentiTek, kompania që prodhon dokumentet biometrike në Shqipëri.

Balla: Dyfishim i penalitetit për shkeljet rrugore në afërsi të shkollave, kamera në akset pranë tyre

Ministri i Brendshëm Taulant Balla, ishte i pranishëm në aktivitetin “Promovimi i Udhëzimit të Shkollave të Sigurta”.

Balla takon homologun rumun: Thellim i bashkëpunimit mes policive

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla gjatë qëndrimit në Vjenë zhvilloi një takim edhe me zëvendëskryeministrin dhe ministrin e Brendshëm të Rumanisë, Cǎtǎlin Predoiu.