Kryediplomati kinez takime me Prefekten dhe Kryebashkiakun e Elbasanit

I Ngarkuari  me Punë, Wang Dexin takon Prefekten Majlinda Peza dhe Kryebashkiakun Gledian Llatja

Kryebashkiaku i Elbasanit pret ambasadorin e Egjiptit

Kryebashkiaku i Elbasanit, Gledjan Llatja, priti në një takim kortezie Ambasadorin e Egjiptit, Mohamed Mustfa Heider.