Buxheti 2024 për kulturën, Margariti: 14% më i lartë krahasuar me 2023-in

Ministrja e Kulturës,: Prioriteti kryesor në fushën e artit dhe kulturës mbetet “Strategjia Kombëtare teKulturës 2019-2025”.

Peleshi: Buxheti 2024 përmbush angazhimin e NATO-s, në janar përurojmë bazën ajrore të Kuçovës

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi prezantoi në Komisionin për Sigurinë Kombëtare, projektbuxhetin e vitit 2024