Koçiu: Së shpejti rihapim aplikimet për kredi të lehtësuara për mjekët e infermierët

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu ka zhvilluar një takim në ambientet e MSHMS-së me mjekë specializantë të cilët kanë ofruar shërbime shëndetësore në spitalet rajonale.

Dhuna online kundër grave, Koçiu: Forcim i legjislacionit, rritje e aksesit në mbi 70 shërbime sociale

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu mori pjesët në aktivitetin me temë “Dhuna psikologjike dhe digjitale kundër grave dhe vajzave”,

Koçiu: Aparatura të fjalës së fundit në Shërbimin e Okulistikës në QSUT

Shërbimi i Okulistikës në Spitalin Francez pranë QSUT është pajisur me 4 aparatura të teknologjisë së fundit, Phaco, për operacionet e kataraktës.

Koçiu-Gonzato: BE mbështetje projekteve në fushën e shëndetësisë dhe mbrojtjes sociale

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu priti sot në një takim ambasadorin e Bashkimit Europianë në Tiranë, Silvio Gonzato.

Koçiu: Investime për modernizimin e infrastrukturës shëndetësore

Në Ditën Botërore të Shëndetit, ministrja Koçiu u shpreh se shëndeti është pasuria më e madhe që kemi.

Dita Botërore e Mjekëve

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu: Paga e mjekëve sërish do të ketë tjetër rritje

Koçiu në Nju Jork: Prioritet, buxhetimi i përgjegjshëm gjinor

Buxhetimi i përgjegjshëm ndaj barazisë gjinore, si një qasje transformuese drejt një shoqërie gjithëpërfshirëse dhe të barabartë

Koçiu në OKB: T’i jepet fund dhunës me bazë gjinore

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu iu drejtua sot me një fjalë Sesionit të 68-të të Komisionit për Statusin e Gruas në OKB.

Koçiu në Nju Jork, takim me drejtuesen e UNICEF

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu zhvilloi sot një takim me drejtoren e përgjithshme të Politikave Sociale të UNICEF-it, Natalia Winder Rossi.

Koçiu: Aktori Fuga realizon me sukses angiografinë cerebrale në Spitalin Memorial Fier

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu publikon mesazhin e aktorit të njohur