Koçiu takim me ministrin e Shëndetësisë të Azerbajxhanit

Ministrja e Shëndetësisë, Albana Koçiu gjatë qëndrimit në Baku, zhvilloi një takim me ministrin e Shëndetësisë të Azerbajxhanit, Teymur Musayev.

Koçiu: Zgjerim i bashkëpunimit me Azerbajxhanin edhe në sektorin e shëndetësisë

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu mori pjesë sot në Baku në mbledhjen e Komitetit të Përbashkët Shqipëri-Azerbajxhan.

Programet e shkëputjes nga varësia e drogave, Koçiu: Përafrim legjislacionit me BE-në

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu priti sot në Tiranë drejtorin e Qendrës Evropiane të Monitorimit për Drogën dhe Varësinë nga Drogat (EMCDDA), Alexis Goosdeel.

Koçiu: Shqipëria forcoi rolin e grave në siguri, mbrojtje dhe misione paqeruajtëse

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu mori pjesë sot në Forumin e 10-të Ndërkombëtar i Veprimit të Shoqërisë Civile Gratë, Paqja dhe Siguria, “Ndërtimi i paqes në kohë pesimizmi”.

Koçiu në Asamblenë Botërore të Shëndetësisë në Gjenevë: Shqipëria, fokus mbulimi universal shëndetësor

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu, mori pjesë në Asamblenë e 77-të Botërore të Shëndetësisë (WHA 77”

Koçiu takim me homologen spanjolle në Madrid: Intensifikim i bashkëpunimit në shëndetësi

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu u prit në një takim në Madrid, Spanjë nga homologia Mónica García Gomez

Koçiu: Teknologji digjitale për shërbimet dentare falas për kategoritë në nevojë

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu zhvilloi sot një takim në ambientet e Klinikës Stomatologjike Universitare në Tiranë, me mjekë dhe profesorë stomatologë

Koçiu: Së shpejti rihapim aplikimet për kredi të lehtësuara për mjekët e infermierët

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu ka zhvilluar një takim në ambientet e MSHMS-së me mjekë specializantë të cilët kanë ofruar shërbime shëndetësore në spitalet rajonale.

Dhuna online kundër grave, Koçiu: Forcim i legjislacionit, rritje e aksesit në mbi 70 shërbime sociale

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Albana Koçiu mori pjesët në aktivitetin me temë “Dhuna psikologjike dhe digjitale kundër grave dhe vajzave”,

Koçiu: Aparatura të fjalës së fundit në Shërbimin e Okulistikës në QSUT

Shërbimi i Okulistikës në Spitalin Francez pranë QSUT është pajisur me 4 aparatura të teknologjisë së fundit, Phaco, për operacionet e kataraktës.