Laboratori i parë “Culture and Creativity for the Western Balkans

“Culture and Creativity for the Western Balkans” (CC4WBs) është një projekt i financuar nga Bashkimi Europian


Lançohet nga United Nations Albania laboratori i parë të serisë më inovative nga “Laboratorët e Dizanjit Gjithëpërfshirës dhe Komunikimit të Aksesueshëm”: Laboratori për zhvillim dhe dizenjim webi!

“Culture and Creativity for the Western Balkans” (CC4WBs) është një projekt i financuar nga Bashkimi Europian, i cili synon nxitjen e dialogut në Ballkanin Perëndimor, përmes përmirësimit të sektorëve kulturorë dhe krijues, për rritjen e ndikimit socio-ekonomik.

POSTIMI

Lançojmë laboratorin e parë të serisë më inovative nga “Laboratorët e Dizanjit #Gjithëpërfshirës dhe Komunikimit të #Aksesueshëm”: Laboratori për zhvillim dhe dizenjim webi!

Laboratori do të zhvillohet më 24 dhe 25 prill, pranë zyrave të UNAA-s, Rruga Myslym Shyri, Pallati Domus, Kati 4, Ap.1 Tiranë
Me në fokus aksesushmërinë në zhvillimin dhe dizenjimit të web-it, ky laborator do të zhvillohet nën mentorimin e një eksperti të çertifikuar të aksesit, i cili do të ofrojë trajnimin e parë në Shqipëri për krijimin e platformave sa më të qasshme nga kushdo!

Trajnimi dy ditor mirëpret 7 zhvillues dhe dizajner të web-it, të cilët do të prezantohen me një metodologji të hartuar enkas për ta nga eksperti i laboratorit. Në përfundim, një nga pjesëmarrësit do të jetë i ftuar të krijojë një platformë nën mentorimin e ekspertit, për një periudhë 6-mujore. 👉🏻Ky web do të lançohet për individë me shikim të dëmtuar, të cilët do të provojnë suksesin e tij, duke vendosur një precedent unik në Shqipëri, përmes metodologjive të së ardhmes.

”Culture and Creativity for the Western Balkans” (CC4WBs) është një projekt i financuar nga Bashkimi Europian, i cili synon nxitjen e dialogut në Ballkanin Perëndimor, përmes përmirësimit të sektorëve kulturorë dhe krijues, për rritjen e ndikimit socio-ekonomik.

Lexo më shumë nga

Veliaj: Krenar teksa dëgjon historitë e guximshme të shqiptarëve të suksesshëm

Kryebashkiaku publikon foto nga përgatitjet për takimin e nesërm të kryeministrit Rama me sipërmarrësit shqiptarë të Lombardisë.

Global 360

Osmani në takim me Chulick: Çdo sukses i Kosovës mban edhe vulën e SHBA

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka pritur në takim Nicole Chulick, zëvendësndihmëssekretaren e Departamentit të Shtetit nga Byroja…

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Shkolla e shkrimtarit

Shkrimtari nuk bëhet nga shkolla, shkrimtari lind.

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

Veliaj: Krenar teksa dëgjon historitë e guximshme të shqiptarëve të suksesshëm

Kryebashkiaku publikon foto nga përgatitjet për takimin e nesërm të kryeministrit Rama me sipërmarrësit shqiptarë të Lombardisë.