Rama: Përmeti, destinacioni pa det që ia vlen çdo verë

Vendet më të preferuara që vizitohen nga turistët janë Ujërat Termale të Bënjës, Lumi Vjosa, Kisha e Shën Mërisë në Leusë, Teqeja e Baba Aliut Alipostivan

Ibrahimaj në Përmet, prezanton projektin pilot të pagesave të shpejta

Në tre qytete të vendit, Tiranë, Dibër dhe Përmet po zbatohet një projekt pilot për edukimin e qytetarëve për pagesa elektronike përmes telefonit.

UBT dhe Bbashkia Përmet, ura të reja bashkëpunimi në fushën e bujqësisë

Pjesë e turit që ka nisur rektori i UBT dhe stafi i tij për promovimin e UBT ishte edhe gjimnazi “Abaz Shehu” në Tepelenë

Përmeti epiqendër e sportit në fundjavë

Rama ndan fotot: Një përvojë e jashtëzakonshme treditore

Balla te “Sami Frashëri” në Përmet: Nxis nxënësit të rrisin bashkëpunimin me Policinë

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla u ndal në gjimnazin “Sami Frashëri” në Përmet, për të folur mbi Paketën e Sigurisë në Shkolla.

Japonia i dhuron Përmetit mjet për mbledhjen e mbetjeve urbane

Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, Takada Mitsuyuki, zhvilloi një vizitë në Bashkinë Përmet

Mehdi Frashëri, Sovrani Relativ

Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave, në bashkëpunim me Bashkinë Përmet paraqitën një ekspozitë kushtuar jetës dhe veprës së Mehdi Frashërit.

U bllokuan në Kanionin e Langaricës, shpëtohen shtatë turistë

Të gjithë turistët ndodhen në gjendje të mirë shëndetësore

“Nderi i Qarkut” për “bilbilin e Përmetit”, Vaskë Curri

Këshilli i Qarkut Gjirokastër i akordoi titullin “Nderi Qarkut” për artistin përmetar Vaskë Curi.

Risia e bukur e Bashkisë Përmet: Një ditë edhe unë si polic trafiku!

Qendra Kulturore e Fëmijve në Përmet, në bashkëpunim me Policinë e qytetit, organizuan një ditë kushtuar qarkullimit rrugor