Le të fillojmë një sezon të ri të magjishëm për të gjithë ne!

Ndamë edhe lajmin e mirë për ndërtimin e një Kalendari Artistik 2-vjeçar në TKOB.


Nga Abigeila Voshtina, Drejtoreshë e TKOB

Nuk shënjuam vetëm çeljen e sezonit të ri, por vijimin e rrëfimit tonë artistik, në mbrëmjen që organizuam mes miqsh të mirë artdashës e trupës sonë artistike të Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor.

Përmes një retrospektive shifrash, nga sezoni i shkuar, të veprave premierë dhe rivënie, programeve të reja iniciuar për të fuqizuar artin, shumë përqafimeve të skenës sonë nga emrat më të njohur ndërkombëtarësh, ngritjes së sektorit të Produksionit që në gjenezën e saj, patentave ndërkombëtare e bashkëpunimeve përtej kufijve, dhe përfaqësimin tonë anembanë botës nga vetë ata që janë shpirti dhe motori i secilës shfaqje të Teatrit, ndamë edhe lajmin e mirë për ndërtimin e një Kalendari Artistik 2-vjeçar në TKOB.

Le të fillojmë një sezon të ri të magjishëm për të gjithë ne!

“iNews”: Shqipëria mes nëntë destinacioneve të përballueshme për pushime në janar

Kompania e udhëtimeve online “Opodo” : Prenotimet për në Tiranë u rritën me 78 për qind vitin e kaluar

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

“iNews”: Shqipëria mes nëntë destinacioneve të përballueshme për pushime në janar

Kompania e udhëtimeve online “Opodo” : Prenotimet për në Tiranë u rritën me 78 për qind vitin e kaluar