Zgjedhjet Vendore, Oltion Çaçi fiton Bashkinë e Sarandës

Sipas rezultateve nga KQZ, Oltion Çaçi ka marrë 7909 vota, ose 52.46%.


Kandidati i Partisë Socialiste, Oltion Çaçi ka fituar bashkinë e Sarandës.

Sipas rezultateve nga KQZ, Oltion Çaçi ka marrë 7909 vota, ose 52.46%.

Kandidati i “Bashkë Fitojmë”, Ardit Çikuli ka marrë 5017 vota, ose 33.28%.

Skënder Muço, kandidati i Partisë Demokatike ka marrë 669 vota, ose 4.44%.

Ndërsa kandidati i propozuar nga zgjedhësit për këtë bashki, Gjergji Mërkuri ka marrë 1480 vota, ose 9.82%.

Në këtë bashki ka përfunduar numërimi, ku në total janë numëruar 52 qendra votimi.

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…

Global 360

Papa Françesku: Të mos përdoren lëndët djegëse të papërpunuara!

Kreu i Selisë së Shenjtë i bërë këto deklarata para një Samiti për Klimën që po mbahet në Dubai

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…