AIDA: Mbështesim bizneset shqiptare dhe produktet “Made in Albania”

Nëse jeni një biznes apo artizan, prodhoni të mira nga duart tuaja, doni t’i prezantoni produktet në vendin e origjinës, na kontaktoni në: [email protected]


Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), vijon mbështetjen e bizneseve shqiptare dhe produkteve ‘Made in Albania’ nëpërmjet fushatës promovuese #eduashqip ??

✅Nëse jeni një biznes apo artizan, prodhoni të mira nga duart tuaja, doni t’i prezantoni produktet në vendin e origjinës, na kontaktoni në: [email protected], ose në numrin e telefonit 04 225 1001 dhe të bëjmë së bashku të njohur produktin tuaj.

?“Zgjidh të vendit” i jep jetë produkteve autentike dhe unike duke bërë bashkë çdo copëz që formon historinë e Shqipërisë me vlera.

⭕ Qëllimi ynë është të njohim, zgjedhim dhe duam çdo ditë produktet shqiptare.

➡Shfletoni katalogun e parë vjetor “Made in Albania” dhe njihuni me produktet tona:
https://aida.gov.al/images/PDF/Publikime/Katalogu.pdf .
***
?Albanian Investment Development Agency (AIDA), continues to support Albanian businesses and ‘Made in Albania’ products through the #eduashqip promotional campaign.

✅If you have a business, if you are an artisan, or produce goods with your own hands, and want to introduce your products in the country of origin, please contact us at: [email protected], or call: 04 225 1001, so we can introduce your products together.

? “Made in Albania” restores attention towards domestic products that are authentic and unique, by putting together every piece that forms the history of Albania and its values.

⭕️Our goal is to know, love and choose once again Albanian products every day.

➡️Browse the first “Made in Albania” annual catalog and get acquainted with our products:
https://aida.gov.al/images/PDF/Publikime/Katalogu.pdf .

Albanian Investment Development Agency
Tirana, on 15.03.2023
#AIDA #MadeinAlbania #ZgjidhteVendit #AIDACampaign

Lexo më shumë nga

Gonxhja: Hapen aplikimet për kredi me 0% interes për punonjësit e administratës publike

Përfitues do jenë arsimtarë, mjekë, infermierë, policë, ushtarakë, punonjës të gardës, veterinerë, artistë e të tjerë

Global 360

Republikanët emërojnë Trumpin si kandidat presidencial

Trump njoftoi se kishte zgjedhur JD Vance, një senator nga Ohio, për të qenë kandidati i tij zëvendëspresident.

Diplovista

Bregu: Zero roaming me BE-në deri më 2027

Perspektiva e Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor nuk është më një proces datash, BE-ja po ndryshon, ndoshta duhet të ndryshohet…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

Gonxhja: Hapen aplikimet për kredi me 0% interes për punonjësit e administratës publike

Përfitues do jenë arsimtarë, mjekë, infermierë, policë, ushtarakë, punonjës të gardës, veterinerë, artistë e të tjerë