Manastirliu me mësuesit e diasporës në Londër: Mbështetje me libra falas dhe trajnime për mësuesit e gjuhës shqipe

Qeveria shqiptare financon rreth 5 mijë libra të “Gjuha shqipe dhe kultura shqiptare” çdo vit për shkollat shqipe në diasporë

Karta e Studentit edhe në Bashkinë e Kamzës, Manastirliu: Shërbime falas për studentët e Universitetit Bujqësor

Ministrja e Arsimit dhe Sportit Ogerta Manastirliu dhe Kryetari i Bashkisë së Kamzës Rakip Suli nënshkruan marrëveshjen për implementimin e Kartës së Studentit