Iftar me trupin diplomatik, Hasani: Agjërim të lehtë e të pranuar të gjithë besimtarëve myslimanë

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme shtron iftar për trupin diplomatik, me rastin e Muajit të Ramazanit.

Forumi i Antalias, Hasani: BE nuk mund t’iushmanget zgjidhjeve të vështira!

Ministri i Jashtëm vuri theksin në përpjekjet e BE-së për t’u bërë një aktor global.

Hasani me homologun azerbajxhanas: Nxitje e bashkëpunimit në turizëm e ekonomi

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme zhvilloi takim me homologun e Azerbajxhanit, Jeyhun Bayramov

Hasani: Shqipëria në KDNJ, për një botë ku çdo njeri të jetojë me dinjitet dhe respekt

Shqipëria theksoi prioritetet e saj në Segmentin e Nivelit të Lartë të KDNJ, që po mbahet në Gjenevë.

Hasani në Gjenevë, pjesë e takimit të Këshillit të të Drejtave të Njeriut

Shqipëria merr pjesë në takim si vend anëtar i KDNJ-së me një mandat 3-vjeçar 2024-2026

MEPJ: Ja kur hyn në fuqi marrëveshja me Italinë për njohjen e sigurimeve shoqërore!

Shqipëria dhe Italia nënshkruan në datën 6 shkurt marrëveshjen për njohjen e sigurimeve shoqërore.

Hasani: Dakordësi për shtimin e përfaqësimit të përbashkët diplomatik me Kosovën

Lidhur me çështjet ekonomike, Hasani vlerësoi hapat e ndërmarra në lehtësimin e qarkullimit ndërkufitar në funksion të nxitjes së shkëmbimeve tregtare

MEPJ: Prioritet i vitit 2024, konsolidimi i bashkëpunimit me diasporën dhe faktorin shqiptar në rajon

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme publikon prioritetet për vitin 2024 për Diasporën Shqiptare.

MEPJ: Viti 2023, kapitull i rëndësishëm angazhimesh në forumet e politikës ndërkombëtare

Për vitin 2024, si anëtare e Këshillit të të Drejtave të Njeriut dhe e Bordit Ekzekutiv të UNESCO-s, Shqipëria mbetet e përkushtuar në shërbim të kauzave globale

Negociatat me BE, Hasani: Shqipëria gati për Konferencën e Dytë Ndërqeveritare

Në tre vitet e fundit, Shqipëria ka luajtur një rol të dorës së parë në forumet më të larta të politikës ndërkombëtare