Risitë e Postës Shqiptare, Balluku: Transport me dron të pakove postare, tërheqje e pensioneve në bankomate

Zëvendëskryeministrja, njëherësh ministre e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku dhe I Ngarkuari me Punë i SHBA-së në Tiranë, David Wisner ishin të pranishëm në 111-vjetorin e krijimit të Postës Shqiptare.

Wisner në Korçë, njihet me projektet e mbështetura nga SHBA

I Ngarkuari me Punë i SHBA-së në Tiranë, David Wisner, Atasheu i Mbrojtjes Eric Cote dhe familjet e tyre vizituan qytetin e Korçës

Wisner takim me Bushkën e Çupin, në fokus Reforma në Drejtësi

I Ngarkuari me Punë i SHBA-së në Tiranë, David Wisner zhvilloi sot takime me drejtueset e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut.