Gonzato: Administrata publike kyçe për integrimin në BE, kërkohen sisteme karriere të bazuara në meritë

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato tha sot se administrata publike është kyçe në procesin e anëtarësimit të Shqipërisë në familjen evropiane.

Gonzato: Shtypi i pavarur, i domosdoshëm

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato u shpreh sot me rastin e Ditës Botërore të Lirisë së Shtypit se, shtypi i pavarur, që punon në një mjedis të sigurt, është i domosdoshëm.

Gonzato: Forcimi i mëtejshëm i gjyqësorit, investimi më i mirë për të ardhmen e Shqipërisë në BE

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato zhvilloi sot takime me Inspektorin e Lartë të Drejtësisë, Artur Metani dhe kryetarin e Gjykatës së Lartë, Sokol Sadushi.

Gonzato: SPAK, lojtar kyç në progresin e Shqipërisë drejt BE-së

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato u takua sot me drejtuesin e Prokurorisë së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (SPAK), Altin Dumani.

Gonzato takon Ballën: Sundimi i ligjit, çelësi për përshpejtimin e anëtarësimit të Shqipërisë në BE

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato zhvilloi sot një takim me ministrin e Brendshëm, Taulant Balla.

Gonzato: Mbështesim fuqimisht rrugëtimin e Shqipërisë drejt anëtarësimit në BE

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Tiranë, Silvio Gonzato shprehu mbështetjen për rrugëtimin e Shqipërisë drejt anëtarësimit në BE.