Balla dhe Svelça nënshkruajnë marrëveshjen: Kalimi në Morinë, me procedurë të përshpejtuar përgjatë 9 muajve të vitit

Gjatë vitit 2023 janë regjistruar në hyrje përmes kësaj pike kalimi 1,445,204 shtetas shqiptarë dhe 4,430,161 shtetas të huaj.

Policia e Shtetit dhe Policia Bashkiake marrëveshje për sigurinë, Veliaj dhe Balla: “Tirana model, kryeqyteti më i sigurt”

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj dhe ministri i Brendshëm, Taulant Balla, morën pjesë në ceremoninë për firmosjen e një marrëveshjeje bashkëpunimi mes Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit dhe Policisë Bashkiake

Balla: Dyfishim i penalitetit për shkeljet rrugore në afërsi të shkollave, kamera në akset pranë tyre

Ministri i Brendshëm Taulant Balla, ishte i pranishëm në aktivitetin “Promovimi i Udhëzimit të Shkollave të Sigurta”.

Ligji “Për shtetësinë”, Balla: Jo provimit të gjuhës shqipe për shqiptarët e Kosovës dhe diasporës

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla kërkoi sot mbështetjen e opozitës për të votuar përtej ndasive politike dekretin e Presidentit që ktheu për shqyrtim në Kuvend ligjin “Për shtetësinë”.

Balla: Rritet numri i shërbimeve online në Gjendjen Civile

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla: Ky shërbim do të kursejë kohë dhe para për qytetarët

Balla – King-Smith: Mbrojtja kibernetike shumë e rëndësishme

Ministri i Brendshëm Taulant Balla dhe ambasadori britanik Alastair King-Smith vizituan mjediset e reja të departamentit për Teknologjinë dhe Informacionin të Policisë së Shtetit.

Balla takon homologun rumun: Thellim i bashkëpunimit mes policive

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla gjatë qëndrimit në Vjenë zhvilloi një takim edhe me zëvendëskryeministrin dhe ministrin e Brendshëm të Rumanisë, Cǎtǎlin Predoiu.

Shqipëria bëhet anëtare e koalicionit Global për adresimin e Rrezikut të Drogave Sintetike

Shqipëria bëhet anëtare e Koalicionit Global për adresimin e Rrezikut të Drogave Sintetike, propozuar nga Sekretari i Shtetit, Blinken

Balla me kreun e Agjencisë Kombëtare kundër Krimit: Ekspertizë britanike për vetëpastrimin e policisë

Ministri i Brendshëm Taulant Balla pret drejtorin e përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare kundër Krimit (National Crime Agency) të Britanisë së Madhe, Graeme Biggar

Siguria në Shkolla, Balla nga Dibra: Të rinjtë, të denoncojnë çdo fenomen që i shqetëson

Ministri i Brendshëm, Taulant Balla ishte në gjimnazin “Said Najdeni” në Dibër, ku i ftoi nxënësit t’u drejtohen oficerëve të sigurisë, drejtuesve në shkolla apo Policisë.