Dita e Shën Marisë, një nga festat më të rëndësishme të besimtarëve të krishterë

Festa e Fjetjes së Hyjlindëses kremtohet në 15 gusht

Sot, qava…

Ndoshta ishte hera e parë që sot, në njërën prej meshëve, m’u desh të ndalem disa herë ndërsa kremtoja

Shoqata maqedonase “Ilinden” uron besimtarët myslimanë të kenë agjërim të bekuar të Ramazanit

Urojmë që besimtarët muajin e shenjtë të Ramazanit ta kalojnë me shëndet dhe përmbushje shpirtërore dhe t’u japë forcë