Zv.ambasadorja britanike në Dibër: E befasuar nga energjia e të rinjve

Zëvëndës ambasadorja britanike, Mia Marzouk ishte pjesë e takimit të forumit rinor, organizuar nga projekti ‘Perspektiva të Reja’


Zëvëndës ambasadorja britanike, Mia Marzouk ishte pjesë e takimit të forumit rinor, organizuar nga projekti ‘Perspektiva të Reja’, i financuar nga Mbretëria e Bashkuar, për të diskutuar mundësi të reja për rajonin e Dibrës.

Zëvëndës ambasadorja Marzouk u impresionua nga pjesëmarrja fantastike në Panairin e Arsimit, Trajnimit dhe Punësimit, i organizuar nga Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, në Bashkinë e Dibrës.

Kompanitë vendase dhe ndërkombëtare paraqitën ofertat e tyre të punësimit si dhe aktivitetin për të rinjtë e Dibrës.

“Jam e befasuar nga energjia e të rinjve me të cilët bisedova sot, talenti i tyre mbresëlënës i shfaqur në Pallatin e Kulturës në Peshkopi si dhe entuziazmi për të eksploruar mënyrat për të kontribuar dhe arritur sukses në Dibër,” tha zëvendës ambasadorja britanike.

Lexo më shumë nga

Raporti i KE vlerëson punën e Gjykatës Kushtetuese

Komisioni Evropian ka publikuar raportin “Sundimi i Ligjit 2024”, për më shumë se 30 shtete në Evropës, mes të cilave…

Global 360

CNN zbulon prapaskenën e tërheqjes së Biden

Vendimi përfundimtar i Presidentit Joe Biden për t’u larguar nga gara u mor në 48 orët e fundit

Diplovista

Rakipi: Bisedimet Kosovë-Serbi të përqendrohen tek njohja, jo më në çështje teknike

Kryetari i Institutit për Studime Ndërkombëtare Albert Rakipi thotë se ka ardhur koha për një qasje tjetër në dialogun mes…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

Raporti i KE vlerëson punën e Gjykatës Kushtetuese

Komisioni Evropian ka publikuar raportin “Sundimi i Ligjit 2024”, për më shumë se 30 shtete në Evropës, mes të cilave…