Këlcyra, si ka qenë, si është dhe si do të jetë!

Ai, sot është ri ulur përsëri në karrigen e drejtuesit të bashkisë Këlcyrë, jo falë fushatës dhe premtimeve, por falë punës që ka bërë dhe projekteve që ka lançuar për të bërë në të këtë mandat.


Nga Fejzo Subashi

Fushata zgjedhore dhe zgjedhjet për qeverisjen vendore e 14 Majit tashmë është mbyllur.

Një garë jo vetëm e fortë, por dhe shumë simpatike u bë për qytetarin e parë të Këlcyrës.

Kjo garë mori këto parametra pasi, konkurrenti Klement Ndoni, bëri një fushatë qytetare, model dhe shembull për çdo kandidat dhe forcë politike.

Ai e ka natyrë të punës së tij, qenësinë fjalë pak e punë shumë. Ai e konsideron kolltukun jo benefit, apo suport, por ashtu si duhet në realitet shërbëtor i qytetarëve. Z. Ndoni nuk u ra kambanave për të treguar se çfarë kishte bërë, pasi ajo ishte detyra e tij.

Natyra e Klemes është të dëgjoj shamë, jo të premtoj shumë, pasi mbi atë që dëgjon shikon nevojën e njerëzve dhe bënë shumë për ti bërë realitet ato.

Ai, sot është ri ulur përsëri në karrigen e drejtuesit të bashkisë Këlcyrë, jo falë fushatës dhe premtimeve, por falë punës që ka bërë dhe projekteve që ka lançuar për të bërë në të këtë mandat.

Me shumë kënaqësi, jo vetëm për mua, po për të gjithë e sidomos për banorët dhe qytetarët e Këlcyrës me lejen e tij po botoj me foto Këlcyrën, para se ai të ulesh në kolltukun e kryetarit të Bashkisë Këlcyrë, gjatë drejtimit të Bashkisë Këlcyrë nga Ai dhe se çfarë do bëjë në këtë mandat.

Ndaj dhe e kam titulluar: “Këlcyra, si ka qenë, si është dhe si do të jetë”.

Unë e bëj këtë lançim se jam i bindur që Z. Klement do ta realizoj këtë projekt dhe këtë nuk e them se më pëlqen ky projekt por e mbështes në: Atë që Klemja ka bërë deri më sot në Bashkinë Këlcyrë. Në korrektësinë dhe ndershmërinë e Klemes.

Në përkushtimin e Klemes për të bërë më të mirën për Këlcyrën. Në lidhjet e tija me Këlcyrën, ku mund ta quajmë një binom të pazgjidhshme. Kur thuaj :”Klement Ndoni ke thënë Këlcyra dhe kur thuaj Këlcyra ke thënë Klement Ndoni”.

Në marrëdhëniet e mira të bashkëpunimit dhe komunikimit të tija me kryeministrin Rama dhe Qeverinë Rama.

E bëjë këtë lançim të këtij realiteti, ku të jem i sinqertë e mirëkuptoj përse Klemja nuk e bëri gjatë fushatës, për të treguar se drejtimi dhe menaxhimi i bashkisë bëhet me punë konkrete dhe jo vetëm në fushatë dhe Z. Ndoni këtë kishte kontratë me ata që vazhdojnë ti besojnë se ai di vetëm të eci përpara.

Ndaj ju siguroj që me Klemen, jo kthimin mbrapa, por as qëndrim në vend nuk ka Këlcyra, ajo do eci përpara.

Mirënjohje dhe suksese Kryetar!

19 maj 2023

Kompanitë shqiptare në fokus të konferencës “Business 2030

Ambasada e Suedisë në Shqipëri dhe Kombet e Bashkuara organizojnë Konferencën “Business 2030”

Global 360

Epoka e post-së vërtetës, “faktet alternative” dhe Kina në lupën e medias

  Nga Dr. Marsela Musabelliu Psikologët përdorin termin “gaslight” (shqipëruar ndriçim/ndezje me gaz) për t’iu.

Diplovista

Djali kujton historinë e nënës që u shpëtua në Shqipëri gjatë Holokaustit

Zëri i Amerikës interviston djalin Juta Gerechter, Benjy Neumman dhe familjarët e Njazi dhe Lisa Lotte Pilkut

Gjeopolitika

Dialogu dhe kooperimi Francë & Europë me Kinën si alternativë për paqe!

Presidenti i Republikës Franceze, Emmanuel Macron, realizoi në Kinë një vizitë treditore

OPED

Mid’hat Frashëri, diplomat, albanalog dhe antropolog i spikatur

Fjala në përurimin e vëllimit të tetë të veprës së zgjedhur të Mid'hat Frashërit.

Profil

Jepini pasaportën kuqezi “shqiptares” Yuri Kim!

Një portet i “paautorizuar” i Ambasadores Amerikane në Shqipëri, Yuri Kim.

Masmedia

”The Sun”: Shqipëria vendi i ri i pushimeve verore në Evropë

Mesatarisht, kostoja e jetesës në Tiranë është rreth 61 për qind më e ulët se në Londër.