Kumbaro-Mogherini: Studentët e Kolegjit të Evropës, ambasadorë të turizmit shqiptar

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit dhe Rektorja e Kolegjit të Evropës firmosin memorandumun e mirëkuptimit