Denaj: Eksportet bujqësore rritje me 10 % në janar

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj bëri të ditur eksportet bujqësore shënuan rritje me 10 % në janarin e këtij viti, krahasuar me janarin e 2023-shit.

Ministrja Denaj në Forumin Global të ministrave të Bujqësisë 2024, organizuar në Berlin

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj po merr pjesë në Forumin Global të Ministrave të Bujqësisë 2024, organizuar në Berlin.

Denaj pret ambasadorin King-Smith: Bashkëpunim në ndihmë të njësive bujqësore

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj zhvilloi sot një takim pune me ambasadorin britanik King-Smith

Reformimi i UBT, Denaj: Bashkëpunim me universitetin prestigjioz austriak

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj dhe rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës, Fatbardh Sallaku, zhvilluan një takim të rëndësishëm me Prof. Eva Schulev-Steindl, rektore e Universitetit BOKU, në Vjenë.

Denaj me drejtorin e UNIDO-s, diskutojnë për strategjinë e zhvillimit industrial të Shqipërisë

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj u takua me drejtorin e përgjithshëm të Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin Industrial (UNIDO), Gerd Muller.

Denaj në Vjenë: Shqipëria po punon intensivisht për përfshirjen në tregjet europiane me produkte cilësore

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj mori pjesë në panelin e konferencës ndërkombëtare të organizuar nga UNIDO

Marrëveshja me FAO-n, Denaj: 7.5 milionë dollarë për zgjidhje inovative në bujqësi

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj nënshkroi sot një marrëveshje kuadër me drejtuesin rajonal të FAO, Raimund Jehle.

Denaj: Prodhimi bujqësor vendas rriti të ardhurat e sezonit turistik

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj, u shpreh se, “buxheti i shtetit për vitin 2024, parashikon 35% të shpenzimeve buxhetore në mbështetje të shtresave në nevojë”.

Denaj: Fermerëve iu mundësohet përdorimi i produkteve si kolateral për marrje kredie

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj bëri të ditur projektligji “Për dëftesat tregtare mbi produktet bujqësore”, është hedhur për konsultim publik.

Denaj: ISUV, një nga shtyllat kryesore për shëndetin publik

Ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Anila Denaj ishte në Institutin e Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë