Të gjitha pagesat dhe blerjet përmes bankës

Rama dhe Ibrahimaj tregojnë projektin pilot: Për 4 muaj do ta pilotojmë në Tiranë, Përmet dhe Peshkopi

Inovacioni në sistemin financiar, Ibrahimaj: Të forcojmë bashkëpunimin mes gjithë aktorëve

Nën kujdesin e Ministres së Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj, u organizua takimi me temë “Inovacioni në sistemin financiar”, në prani edhe të Kryeministrit Edi Rama.