Ibrahimaj: Mbështetje financiare për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj priti në një takim në Shtëpinë e Biznesit CEO-n, Gruppo Cassa Depositi e Prestiti (CDP) kryesuar nga Dario Scannapieco dhe delegacionin e tij.

Ibrahimaj: Inspektimi i biznesit, sistem i bazuar në vetëdeklarim dhe jo në penalizime

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj mori pjesë në takimin mbi “Thellimin e gjithanshëm të shtetbërjes si rruga e sigurtë edhe kundër korrupsionit”, me pjesëmarrjen e Kryeministri Edi Rama

“DURANA Tech Park”, Ibrahimaj: Hapësirë për inovacion dhe zhvillim teknologjik

Zhvillimi i parqeve dhe zonave për zhvillim teknologjik dhe ekonomik është një ndër prioritetet kryesore të Ministrisë së Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit.

Ibrahimaj: Shërbime financiare digjitale nga bizneset

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj mori pjesë në takimin mbi Bankingun e Hapur (Open banking), organizuar në Tiranë nga institucionet bankare.

Ibrahimaj në Përmet, prezanton projektin pilot të pagesave të shpejta

Në tre qytete të vendit, Tiranë, Dibër dhe Përmet po zbatohet një projekt pilot për edukimin e qytetarëve për pagesa elektronike përmes telefonit.

Ibrahimaj, me vajzat gratë dhe gratë sipërmarrëse: Më shumë lehtësi dhe mbështetje startapeve

Strategjia e Zhvillimit të Sipërmarrjes Inovative 2024-2030 ishte në qendër të diskutimit mes Ministres së Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit dhe vajzave dhe grave sipërmarrëse.

Lançohet për konsultim Strategjia e Zhvillimit të Sipërmarrjes Inovative 2024-2030, ministrja Ibrahimaj: Mbështetje për Startup-et, me rëndësi për zhvillimin ekonomik të vendit

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj lançoi për konsultim Strategjinë e Zhvillimit të Sipërmarrjes Inovative për vitet 2024-2030.

Ibrahimaj takon ministrin austriak të Ekonomisë: Nisma konkrete për të mbështetur bizneset

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj priti sot në një takim në Shtëpinë e Biznesit, ministrin Federal të Austrisë për Punën dhe Ekonominë, Martin Kocher.

“Grant 2024”, Ibrahimaj: Rekord aplikimesh për financim nga startapet

Fondi prej 300 milionë lekësh. Ministrja: 539 kërkesa për financim

Projekti për pagesat elektronike, Ibrahimaj mbledh përfaqësuesit e industrisë bankare dhe sektorit të parave elektronike

Projektit pilot do të zbatohet në tre bashkitë e përzgjedhura: atë të Tiranës, Përmetit dhe Dibrës.