“InnFest”, festival dedikuar inovacionit në Shqipëri

“InnFest” do të zhvillohet mes datave 8-10 Shtator 2023, në Kompleksin “Olimpik” Tiranë.


“InnFest”, festivali i dedikuar inovacionit në Shqipëri, është një tjetër aktivitet që do të mbledhë bashkë kompani dhe startup-e të suksesshme nga vendi dhe rajoni.

Ministrja e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Edona Bilali bëri të ditur se “InnFest” do të zhvillohet mes datave 8-10 Shtator 2023, në Kompleksin “Olimpik” Tiranë.

Për tri ditë radhazi, sipas saj, do të flitet për inovacionin nën temën “Si do të lidhemi në të ardhmen?”.

“Tri ditë të mbushura me panele, diskutime, prezantime dhe workshop-e. Pjesëmarrës dhe raste suksesi nga kompanitë dhe startup-et e suksesshme nga vendi dhe rajoni”, u shpreh Bilali.

Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes mbështet këtë aktivitet që synon të bëjë bashkë aktorë të ekosistemit më dinamik të ekonomisë.

Bilali theksoi se “qeveria shqiptare vijon angazhimin për ta shndërruar synimin “Shqipëria, hub i Ballkanit” në një realitet në periudhën afatmesme”. /ATSH

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!