Instituti Yunus Emre Shkodër çel ekspozitën me thënie të Yunus Emre

Me rastin e 700-vjetorit të vdekjes së Yunus Emre, Instituti Yunus Emre Shkodër organizoi më datë 2 shtator 2021 hapjen në Malësi të Madhe të ekspozitës “Të Duam e Të Duhemi” me përmbajtje thënie të Yunus Emre


Në kuadër të aktiviteteve të realizuara mbi 700-vjetorin e vdekjes së Yunus Emre, Instituti Yunus Emre Shkodër organizoi më datë 2 shtator 2021 hapjen në Malësi të Madhe të ekspozitës “Të Duam e Të Duhemi” me përmbajtje thënie të Yunus Emre.

Mesazhet njerëzore dhe universale të Yunus Emre, të përkthyera në shqip dhe të aplikuara me kaligrafi në sfonde Ebru, u transmetuan edhe në turqisht.

Drejtori i Institutit Yunus Emre Shkodër; z. Zafer KIYICI realizoi fjalën e hapjes ndërsa Zv. Kryetari i Bashkisë së Malësisë së Madhe z. Sytki NDRECAJ në fjalimin e tij përcolli falenderime.

Ekspozita e realizuar në oborrin e shkollës “Abdyl Bajraktari” u ndoq me shumë interes nga mësues, prindër dhe qytetarë të zonës.
Aktiviteti u mundësua nga bashkëpunimi i Prefekturës Shkodër dhe Bashkisë Malësi e Madhe.

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…

Global 360

Papa Françesku: Të mos përdoren lëndët djegëse të papërpunuara!

Kreu i Selisë së Shenjtë i bërë këto deklarata para një Samiti për Klimën që po mbahet në Dubai

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Shën Naumi i Premtuar!

Cfarë e detyroi Zogun të lëshojë këtë territor të bukur me një artefakt të tillë historik në duart e sllavëve…