Gonxhja: Optimizim formimit profesional!

Konferenca Kombëtare për Arsimin dhe Formimin Profesional (AFP) 2024

Rritja e bashkëpunimit Shqipëri-Kinë, Gonxhja pret ambasadoren Pang

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacioni zhvilloi një takim me Ambasadoren e Kinës në Shqipëri, Pang Chunxue së bashku me ekipin e saj.

Gonxhja me ambasadorin holandez: Mundësi për zhvillim të mëtejshëm të shkëmbimeve tregtare

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja zhvilloi në mjediset e MEKI një takim me ambasadorin holandez Reinout Vos

Kompania izraelite LR Group, projekt investimesh në Shqipëri

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja, priti Ambasadoren e Izraelit në Shqipëri, Galit Peleg.

Gonxhja: Projekte me Cultural Heritage Without Borders Albania për rijetësimin e trashëgimisë kulturore

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja zhvilloi një takim me përfaqësues të organizatës “Trashëgimia Kulturore pa kufij” (Cultural Heritage Without Borders – Albania).

“Shake Spirit”, Gonxhja: Akrobaci dhe performanca të mahnitshme

Performanca akrobatike, ekuilibri, numra xhonglimi dhe kërcime pjesë e shfaqjes “Shake Spirit” e Cirkut Kombëtar

Gonxhja: Ide të reja në fushën e bashkëpunimit ndërkulturor me Italinë

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja priti sot në një takim zyrtarë të Ministrisë së Kulturës të Italisë

Raporti i UNESCO-s, Gonxhja: Plani i Integruar i Menaxhimit, bazë e shkëlqyer për të ardhmen e administrimit të Butrintit

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja reagoi sot ndaj debatit publik të zhvilluar në lidhje me raportin e UNESCO-s për Butrintin

Gonxhja: Asistencë ndërkombëtare për hartimin e ligjit për të drejtën e autorit

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja priti sot në MEKI konsulentin ndërkombëtar Francesco Sciacchitano dhe Olga Allemann

Gonxhja: Restaurimi në sitet e trashëgimisë kulturore, duke ruajtur origjinalitetin dhe historinë e gdhendur

Ministri i MEKI ndau në rrjete sociale pamje nga punimet që po kryen në Kishën e Shën Mërisë, Kishën e Shën Mëhillit ; Manastirin e Shën Pjetrit dhe Manastirin e Shën Prodhomit, Voskopojë