Memorandumi i Mirëkuptimit me Arabinë Saudite, Gonxhja: Tregje të reja dhe mundësi për zgjerim

Afrimi i investimeve dhe rritja e shkëmbimeve tregtare me Mbretërinë e Arabisë Saudite është në fokus të Memorandumit të Mirëkuptimit për Krijimin e Këshillit të Përbashkët të Biznesit mes dy vendeve

Albanian ICT Awards, Gonxhja: Të mirëpritura idetë dhe kontributet kreative!

Edicioni i 12-të i Albanian ICT Awards. Kyeqyteti pret ajkën e protagonistëve të teknologjisë informative e digjitale

Gonxhja-Wisner: Angazhim në kulturë, trashëgimi e aftësim profesional

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja, takim me Të Ngarkuarin me Punë të SHBA, David Wisner

Gonxhja në forumin “Keiretsu” të Evropës Juglindore: Angazhim i përbashkët për të ushqyer startup-et

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja nënvizoi sot nevojën për treg të unifikuar të Europës Juglindore që tërheq investime dhe vëmendje ndërkombëtare.

Gonxhja me ambasadorin gjerman Bergner: Potenciale për programe bashkëpunimi

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja zhvilloi një takim me ambasadorin gjerman Karl Bergner

Gonxhja: Mbështetje direkte për ekonominë e industrinë kreative dhe artizanatet

Ministri Gonxhja pret drejtoreshën e Agjencisë Italiane të Bashkëpunimit për Zhvillim në Tiranë, Stefania Vizzaccaro

Shqipëria, pjesë e programit të tregut të përbashkët të BE-së

Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit:“Programi i Tregut të Përbashkët për periudhën 2021-2027”

Gonxhja: Rijetësim Kullës dhe Muzeut të Prek Calit, prijësit të Kelmendit

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit pret drejtues të fondacionit “Prek Cali” në New York

Gonxhja: Vizita e Blinken konfirmoi Shqipërinë si partnerin strategjik të SHBA në Ballkanin Perëndimor

Ministri i Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Blendi Gonxhja reagon në lidhje me vizitën e Blinken në Tiranë.

Marrëveshja për sigurimet shoqërore, Manjani: Siguron trajtim të barabartë dhe bashkim të viteve të kontributeve

Zëvendësministrja e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Olta Manjani: U arrit për shkak të plotësimit të standardeve.