Faleminderit President!

Piktori i njohur: Ardhja e Presidentit të Republikës, në ekspozitën tonë “Plein Air” ka një rëndësi e vlerë të veçantë.

Në shtëpinë e piktorëve vlonjatë, ka vend për të gjithë artistët!

Plot shije, kulturë dhe profesionalitet ishte edhe kurimi i ekspozitës, nga kuratori Oltsen Gripshi.

Ku gjendet harku i violinës së vogëlushes Vesa Dume?

Vesa Dume ka etje për skenën. Ajo e di se aty është shtëpia e saj e bekuar!

Edison Gjergo, shpirti i ndjerë i Artit Shqiptar!

“- Sot është Dita Ndërkombëtate e Artistit. Ku të shkon mendja? – Tek piktori Edison Gjergo? – Pse?…”

Mira Kuçuku pikturon alkiminë dhe magjinë në tym

Një ekspozitë në “Maison de l’Albanie” që duhet ta shikoni!

Monografia e piktorit Fatbardh Marku, një trilogji e bukur arti!

Fatbardh Marku prezantoi në Panairin e 26-të të Librit albumin e tij me vizatime dhe grafika 1972-2022 .

Ferma e kafshëve!

Bishat e Anglisë, bishat e Irlandës, kafshët e çdo vendi dhe klime, dëgjoni mirë dhe përhapni lajmet e mia për kohën e ardhshme të artë.

“Elegji në penelata: “ Faksimile” Një Simfoni Retrospektive e Premtimit dhe Poezisë

Refleksione rreth Ekspozitës “Faksimile” të “Mjeshtrit të Madh”, Helidon Haliti.

Në “FAKSIMILE”-n e Helidon Halitit, “Mjeshtër i Madh”

Helidoni, ky piktor magjik, të bën përvete me artin e tij.

Magjia e një Ekspozite

Refleksione mbi Ekspozitën “Faksimile” të Helidon Halitit, e hapur në Galerinë FAB.