Investimet “Smart City” në Shqipëri, ambasadori Canaj takim me kreun e agjencisë ADF, në Beograd

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, zhvilloi një takim me Drejtorin e Agjencisë Rajonale për Zhvillim të Francës – AFD-së, me Seli në Beograd, Z. Arnaud Dauphin.

Agjenda të përbashkëta për Luginën e Preshevës, ambasadori Canaj takon deputetin Kamberi

Ambasadori shqiptar në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, takim me Deputetin e Luginës së Preshevës, Shaip Kamberi.

Ambasadori Canaj i dorëzon Letrat Kredenciale President serb, Aleksandar Vuçiç

Gjatë takimit u diskutuan mundësitë për zgjerimin dhe forcimin e bashkëpunimit në fushat me interes të përbashkët.

Integrimi i Ballkanit në BE, ambasadori Canaj takon homologun slloven

Bashkëbisedimi kishte në fokus zhvillimet në Serbi, Rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe procesin integrues të tij drejt Bashkimit Europian.

Shfaqja e filmave të Xhanfize Kekos në Serbi, ambasadori Canaj takon Panteliç dhe Zelenoviç

“The Tribute to Xhanfise Keko” do të mundësojë shfaqjen në Beograd të pesë filmave të regjizores së famshme

Studion për Drejtësi në Beograd, ambasadori Canaj pret studenten Daliborka Shuto

Daliborka Shuto studion Bahchelor, në Fakultetin e Drejtësisë të UT shtetëror të Beogradit.

Bashkëpunimi strategjik Shqipëri-Turqi, ambasadori Canaj takon homologun Aksoy

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, zhvilloi një takim me Ambasadorin e Turqisë, Hami Aksoy.

Projektet në Shqipëri, ambasadori Canaj takon CeO-n e “BIG” për Rajonin e Ballkanit

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, u takua me CeO-n e sipërmarrjes izraelite’ BIG’, Lev Weiss

Integrimi europian i Ballkanit, Canaj takon ambasadorin e BE në Serbi

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, zhvilloi një takim me Ambasadorin e Bashkimit Europian në Serbi, Emanuele Giaufret.

Organizimi i aktiviteteve të përbashkëta, ambasadori Canaj takim me Shefin e Zyrës Ndërlidhëse të Kosovës në Serbi

Aktivitete kulturore, artistike, tregtare, universitare, akademike dhe intensifikim i bashkëpunimit diplomatik