Projektet në Shqipëri, ambasadori Canaj takon CeO-n e “BIG” për Rajonin e Ballkanit

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, u takua me CeO-n e sipërmarrjes izraelite’ BIG’, Lev Weiss


Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, u takua me CeO-n e sipërmarrjes izraelite’ BIG’, Lev Weiss, e cila ka zyrat qëndrore në Beograd dhe mbulon Rajonin e Ballkanit.

Sipas njoftimit të Ambasadës, sipërmarrja ‘ BIG’ pasi përfundoi proçedurat ligjore për rregjistrimin e saj në Shqipëri, nisi studimet e fizibilitetit për dy projekte të mëdha në infrastrukturë në vendin tonë.

POSTIMI I AMBADADËS SHQIPTARE

Bashkëbisedim tejet i frytshëm me CeO e sipërmarrjes izraelite’ BIG’, Lev Weiss, e cila ka zyrat qëndrore në Beograd dhe mbulon Rajonin e Ballkanit. Kënaqësi të informohesha se sipërmarrja ‘ BIG’ pasi përfundoi proçedurat ligjore për rregjistrimin e saj në Shqipëri, nisi studimet e fizibilitetiit për dy projekteve të mëdha në infrastrukturë në vendin tonë.

Bashkëbisedim tejet i frytshëm me CeO e sipërmarrjes izraelite' BIG', Lev Weiss, e cila ka zyrat qëndrore në Beograd dhe…

Posted by Embassy of Albania in Belgrade on Thursday, January 18, 2024

Katër marrëveshjet e arritura në Samitin Ballkani Perëndimor-BE

Na ulja e kostove të transaksioneve bankare te korsitë e gjelbra

Global 360

Rezoluta e PE: Mungesa e suksesit në dialogun Kosovë-Serbi dëmton besueshmërinë e BE-së

PE-ja i bëri thirrje Bashkimit Evropian që ta ndryshojë qasjen në dialog, në mënyrë që të ketë përparim.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

“La dolce vita”, një kontrapunkt aktual edhe i shoqërisë sonë

Një botë kukullash, një botë teatri. Botë që duket në dritë, po që s'ka më dritë.

Profil

Ibrahim Kodra, “poskubisti” i fundit në Europë

Kur ishte fëmijë, portreti që i bëri komandantit të xhandarmërisë së qytetit rezultoi fatsjellës për të.

Masmedia

Katër marrëveshjet e arritura në Samitin Ballkani Perëndimor-BE

Na ulja e kostove të transaksioneve bankare te korsitë e gjelbra