Intensifikimi i turizmit, ambasadori Canaj takon Drejtorin e Shoqatës Kombëtare të Agjencive të Udhëtimit të Serbisë

Operatorët turistikë të Shqipërisë do të marrin pjesë në Panairin e Turizmit, që do të zhvillohet në Beograd.

Intesifikimi i marrëdhënieve ekonomiko-tregtare, ambasadori Canaj takon drejtuesit e lartë të Dhomës së Tregtisë Serbe

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi zhvilloi një takim me drejtuesit Aleksandar Radovanović dhe Nenad Đurđević.

Dr. Bardhyl Canaj, ambasadori i miqësisë mes hebrenjve dhe shqiptarëve!

Me rastin e mbarimit të detyrës së tij, si ambasadori i Shqipërisë në Izrael

Danino takon Canaj, bashkëpunim më të ngushtë mes deputetëve izraelitë dhe shqiptarë

Kryetari i Grupit Parlamentar Izrael-Shqipëri, deputeti Shalom Danino, pret Ambasadorin e Shqipërisë, Dr. Bardhyl Canaj

Viti i Ri Hebraik, Ambasadori i Shqipërisë i ftuar nga Presidenti i Izraelit, Isaac Herzog

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Presidenti i Shtetit të Izraelit, Isaac Herzog, në në Rezidencën e Presidentit, në nder të Trupit Diplomatik me rastin e Rosh Hashanah, Viti i Ri Hebraik 5782.

American Jewish Committee nderon me “Certifikatën e Njohjes” Ambasadorin e Shqipërisë në Izrael, Bardhyl Canaj

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, u nderua me “Certifikatën e Njohjes”, dhënë nga Avital Leibovich, Drejtore e American Jewish Committee, dega Jerusalem, në kuadër të 30-Vjetorit të vendosjeve të Marrëdhënieve Diplomatike midis Shqipërisë dhe Izraelit