Teatri Kombëtar merr pjesë në konferencën organizuar nga Fakulteti i Arteve Dramatike në Beograd

Gjatë kësaj vizite, Drejtori i Përgjithshëm i Teatrit Kombëtar, Altin Basha, zhvilloi një takim mjaft produktiv me ambasadorin e Shqipërisë në Serbi, Bardhyl Canaj

Përurohet Pllakata përkujtimore e Nënë Terezës në Becej të Serbisë

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, mori pjesë në Meshën Episkopale të organizuar nga Kisha e Virgjëreshës Marie.

Forum biznesi me kompani nga Serbia dhe Shqipëria, Canaj takon kryetarin të Dhomës së Tregtisë së Serbisë

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj takon kryetarin të Dhomës së Tregtisë së Serbisë

“Dita e Kujtesës”, ambasadori Canaj: Lutjet tona janë për martirët e kombit hebre

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, mori jesë në Ceremoninë e Ditës së Kujtesës, organizuar nga Ambasada e Izraelit në Beograd.

Ambasadori Canaj takim me Drejtuesin e Zyrës së NATO-s në Serbi

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, zhvilloi njët takim me Drejtuesin e Zyrës së NATO-s në Serbi, Brigadier Gjeneral, Z. Giampiero Romano

“OneRegionOneMarket”, ambasadori Canaj merr pjesë pjesë në Konferencën e 8-të Rajonale në Novi Sad

Të pranishëm ishin edhe ministrat e Tregëtisë e Ekonomisë, Presidentët e Dhomave të Tregëtisë e Industrisë të Rajonit të Ballkanit

Diplomacia ekonomike, ambasadori Canaj takim me CeO-n e spitalit elitar në Beograd

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, vizitë në një nga spitalet më elitare në Beograd, “Colic Hospital”,

Zhvillimet në Ballkan, ambasadori Canaj takim me homologun e OSBE

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, priti në një takim pune Ambasadorin e OSBE-së, Jan Bratu.

Unioni i afaristeve Vizioni-PMB takim me përfaqësues të biznesit dhe diplomacisë nga Shqipëria

Unioni i Afaristëve falënderon amabasadorin e Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, për organizimin e aktivitetit.

Ambasadori Canaj takim me studentët shqiptarë në Universitetin Shtetëror të Beogradit

Ambasadori iu garantoi një bashkëpunim përherë dhe më kooperues me përfaqësinë diplomatike të vendit tonë në Serbi.