Hebrenjtë në Arbëri dhe me arbërit gjatë Mesjetës

Fjala në konferencën shkencore ndërkombëtare me temë “Shqiptarët dhe hebrenjtë në Luftën e Dytë Botërore”

Ardhja e hebrenjve në Shqipëri ndërmjet dy luftërave

Shqipëria, në këtë periudhë tejet të vështirë për komunitetin hebraik në Evropë, ofroi një tjetër qasje në lidhje me trajtimin e tyre

Akad. Skënder Gjinushi: Dita e Kujtesës, dita e homazhit për mbi 6 milionë jetë të humbura

Fjala e akad. Skënder Gjinushit, Kryetar i Akademisë së Shkencave në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare kushtuar Shqiptarëve dhe Hebrenjve gjatë Luftës së Dytë Botërore

Konferencë shkencore ndërkombëtare: “Shqiptarët dhe hebrenjtë në Luftën e Dytë Botërore”

Akademia e Shkencave dhe Israeli House of Albania, konferencë shkencore për Shqiptarët dhe Hebrenjtë