Tingujt që dalin nga shpirti i artistit

Muzikanti Ferdinant Trungu në 75-vjetorin e lindjes

Stavro Nikolla Risto, durrsaku zemërflori!

“Mund të rrija tërë natën, i çmuari im, apo i çmuari jonë Stavro Nikolla Risto, për të shkruar për ty!”

Një kafe me Zamira Kolecin dhe tetë homazhe për shokët tanë të gazetarisë

Në tetor do të takohemi pas 50 vitesh, kemi mbetur vetëm 15 nga 23.

Klaudeta dhe Petrika Riza, dy miq të mirë si Korça e bukur

Një kafe dhe shumë mbresa. Një kafe dhe malli kishte mbushur gotat tona.

Do të punoj!

“Kjo ishte, është dhe do të mbetet deviza ime”

Tek “Antoneta” e Ed Pinos, në Boboshticën magjike!

Boboshtica vendi i Eftimiut, Antoniut, Kuneshkës, Cacove, por edhe i Pinos.

Sa të bukur të kemi, moj Shqipëria e jonë!

Më në fund ndalemi në Vithkuq. Natyrë e mahnitshme e paimagjinueshme,nëse nuk e shikonim…

Dy “Mjeshtra të Mëdhenj” takohen në 1300 metra

Në Voskopojë një kafe me Petrit Gumën. Surprizat e kampionit mbeten gjithnjë befasuese

Jemi me ty kampioni Graciano!

11 ndeshje, asnjë humbje, mosha 12-vjeçare. Ky është Graciano Shoshi!

Princi i mikrofonit, mendimit dhe fjalës së artë!

Të gjitha i ka. Sportist, pedagog, shkrimtar, transmetues dhe komentator, organizator, veprimtar i shquar