Sul Poda, “luani” i detit!

Sul Poda në 80-vjetorin e lindjes. Gëzuar profesor Sula! Gëzuar shok dhe mik!

Niko Kurani: Mirush Kabashi, përjetësisht në zemrat e durrsakëve!

Dy episode të jashtëzakonshme për artistin e madh, treguar nga Niko Kurani, një nga korifejtë e notit durrsak

Lamtumirë Mirush Kabashi! Lamtumirë shok dhe mik i madh!

Mirush Kabashi, ti ishe i Durrësit dhe mbetet përjetësisht i Durrësit dhe i durrsakëve!

Lamtumirë Petrit Spahiu, shkencëtari ynë!

Me 23 nëntor 2023, në Rego Park të Nju Jorkut dha frymën e fundit, shkencëtari i njohur durrsak

Gëzim Kabashi prezanton librin “Me Artistët e Qytetit”

I katërti i Kabashëve për protogonistët e artit durrsak

Lamtumirë Agim Bulku, ikona e futbollit!

Me humbjen e Agim Bulkut, Durrësi nuk ka më, nga përfaqësuesit më të spikatur në fushën e sporteve.

Lamtumirë Bedri Alimehmeti!

“Humba një mik të çmuar, një shok, një vëlla”

Deti nis të sulmojë. Mirsevjen zonja vjeshtë!

Ajo që më befasoi, ishte tërbimi i detit. Sipërfaqja e qetë e lëmshit të ujit, ishte prishur keqas

Elsa Ekonomi, 50 vite në arsim

ELSA EKONOMI është spala e orkestrës gjigande të arsimit, melodia e së cilës, vazhdon të ndjehet po aq e ëmbël

Shtatë madhështorët e notit kombëtar!

Kur ndodhesh në mes mjeshtrash