“Në do që të hash dhe të pish si një mbret, shko te Cullufet në Përmet”

Shënime udhëtimi: Me shkollën “Mihal Ekonomi”, udhëtimi në Përmet, Leskovik, Ersekë nga më tërheqësit

Kafja më e mirë në botë pihet në Përmet, te bujtina e Kristaq Cullufes!

E shoqja një basketbolliste e njohur, Florinda Nika, përgatiti darkën e rrallë për miqtë nga Durrësi.

Bujar Qesja: Një Përmet tërheqës, me njerëz të bukur dhe të afrueshëm!

Gazetari i mirënjohur durrsak ndan përshtypjet e tij nga vizita në Përmet

Vera Vasia sjell “Sikur”, një roman për ëndërrat e grave të vetmuara!

Vera Vasia është autore e 8 romaneve, 5 vëllimeve me tregime dhe 2 novelave

Sotir Seferaj, “Labi i mrekullueshëm”

Tituj pa mbarim “Urdhëri Naim Frashëri “ , “Mjeshtër i Madh”, titullin “Anton Mazreku”, “Nderi i Klubit Partizani”, etj.

Gjena Verdha, gjimnastja e përjetshme!

“Njihuni me Gjenën”, mbetet faqja e parë e librit tim gjigand të gazetarisë, e shtrenjtë dhe e paharruar.

Kompozitori Andi Bajraktari, simfoninë e fundit ja dedikoi Parajsës!

Më 6 mars 2023, i lindi vajza me emrin Melodi, 13 mars festoi 39-vjetorin. Më 16 mars 2023 dha shpirt!