72 vjet më parë, volejbolli durrsak fitonte “Kupën e Republikës”

9 volejbollistët e Durrësit fitues të “Kupës së Republikës”. Emra surprizë, në një foto që publikohet për herë të parë

Ramazan Ferra, 91 vitet e një “Heroi të Punës”

91-vjetori i një mjeshtri! Sot u takuam, folëm e biseduam me Ramazan Ferrën! U bëfsh 100 kampion!

Noti, kryelartësia dhe krenaria e durrsakëve!

Të ruajmë traditat! T’i dalim zot historisë së zhvillimit dhe arritjeve të notit!

E mira Vera Vasia!

Një kafe e lyer me mallin dhe sentimentin e moshës

Pallati “Rinia”, epiqendra e kulturës amatore durrsake

Të vendosësh durrsakët në epiqendër të frymëzimit tënd, është dy herë detyrim

“Borgjezi Fisnik” mbërrin në Durrës!

13 aktorë, regjisorja, 5 muzikantë dhe 6 aksesorë të tjerë funksionalë, janë trupa e “Borgjezit Fisnik”

Tri foto – tri sfida – tre kapituj brenda një jete!

Sfidat vazhdojnë. Tri pamje, tri periudha, tri transformime, po personazh i njëjtë. Jeta në transformim, të ndryshon.

Kur mjeshtri vlerëson mjeshtrin, punët ngasin frymëzimin!

Më dhe krahë, më dhe forcë, më dhe kurajo, më dhe nxitje që të guxoj për më shumë. Dhe për këtë faleminderit Besnik Dizdari!

Ermir Dizdari, magjia e dirigjimit!

80-vjetori i dirigjentit të madh durrsak, emblemës së pentagramit

Gëzim Agolli, historia e koreografisë dhe e kërcimit

Krijuesi i ansamblit “Durrësi dhe koreografi i parë profesionist.