Shqipëria në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Beograd

Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, vizitoi stendën për Shqipërinë. Interesim i madh nga operatorët


Ambasadori i Shqipërisë në Serbi, Dr. Bardhyl Canaj, vizitoi stendën për Shqipërinë, në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Beograd.

Gjatë katër ditëve të panairit ka pasur një interesim të madh dhe vizitorë të shumtë.

Ambasadori Canaj zhvilloi takime me Drejtorin Ekzekutiv, Boris Firicki dhe Drejtoreshën e Marketingut, Fiona Jeliçi, të Agjencisë Turistike “ Albanija.rs”, të cilët synojnë rritjen këtë vit me mbi 30% të fluksit turistik serb në Shqipëri, krahasuar me vitin 2023, që ishte rreth 110.000 vetë

POSTIMI I AMBASADËS SHQIPTARE NË SERBI

Në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Beograd, tek Stenda dedikuar Shqipërisë, në takim me Drejtorin Ekzekutiv, Z. Boris Firicki dhe Drejtoreshën e Marketingut, Fiona Jeliçi, të Agjencisë Turistike “ Albanija.rs”.

Interesim i madh e vizitorë të shumtë tek Stenda për Shqipërinë gjatë 4 ditëve të këtij Panairi.
Përgëzova drejtuesit e Agjencisë turistike “Albanija.rs” për promovimin e turizmit në Shqipëri dhe bashkëpunimin me partnerët e operatorët nga vendi ynë, të cilët synojnë rritjen këtë vit me mbi 30% të fluksit turistik serb në Shqipëri, krahasuar me vitin 2023, që ishte rreth 110.000 vetë”

Në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Beograd, tek Stenda dedikuar Shqipërisë, në takim me Drejtorin Ekzekutiv,Z….

Posted by Embassy of Albania in Belgrade on Saturday, February 24, 2024

“Daily Mail”: Mirë se vini në Rivierën Shqiptare – destinacioni i ri i pushimeve me plazhe të pacënuara

Joe Kessel shkruan në të përditshmen britanike “Daily Mail”.

Global 360

CNN zbulon prapaskenën e tërheqjes së Biden

Vendimi përfundimtar i Presidentit Joe Biden për t’u larguar nga gara u mor në 48 orët e fundit

Diplovista

Rakipi: Bisedimet Kosovë-Serbi të përqendrohen tek njohja, jo më në çështje teknike

Kryetari i Institutit për Studime Ndërkombëtare Albert Rakipi thotë se ka ardhur koha për një qasje tjetër në dialogun mes…

Gjeopolitika

Pika të zeza apo të ndritshme?

Viti 2024 duket që do të shënjohet nga luftrat dhe zgjedhjet, të cilat do të ndikojnë në fatin e një…

OPED

Lamtumirë mjeshtër!

Tani më shumë se kurrë ka zënë vendin e tij në panteonin e letrave botërore.

Profil

Një emër i njohur i elitës intelektuale dhe politike të çerekshekullit të fundit

75-vjetori I lindjes -- Rrugëtimi i Z. Koçi Tahiri nga galeritë e Bulqizës në sallën e legjislativit shqiptar (2017-2021)

Masmedia

“Daily Mail”: Mirë se vini në Rivierën Shqiptare – destinacioni i ri i pushimeve me plazhe të pacënuara

Joe Kessel shkruan në të përditshmen britanike “Daily Mail”.