Ministria e Jashtme e Izraelit nderon me certifikatë mirënjohje ambasadorin Bardhyl Canaj

Ministria e Punëve të Jashtme e Izraelit shtron një drekë lamtumire në përfundim të mandatit të tij në Izrael.


Ministria e Punëve të Jashtme e Izraelit shtroi një drekë lamtumire, për nder të ambasadorit të Shqipërisë, Dr. Bardhyl Canaj, në përfundim të mandatit të tij 8-vjeçar në Izrael.

Në emër të Drejtorit të Përgjithshëm të MPJ-së, Ronen Levi, ambasadorit BardhylCanaj iu dha një çertifikatë mirënjohjeje për kontributin e tij në afrimit të dy vendeve , Izraelit dhe Shqipërisë.

Të pranishëm ishin edhe Simona Halperin, Zv/Drejtore e Përgjithshme e MPJ për Euro-Azinë dhe Ballkanin; Robert Singer, Kryetari i Center for Jewish Impact (Qendra për Ndikimin Hebre); Ines Demiri, E Ngarkuara me Punë e Ambasadës së Kosovës në Izrael; Felicita Jakoel, kryetarja e Shoqatës së Miqësisë Izrael-Shqipëri, etj.

POSTIMI I AMBASADËS SHQIPTARE NË IZRAEL

Një drekë lamtumire organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Izraelit, për nder të ambasadorit Bardhyl Canaj, në përfundim të mandatit të tij 8çvjeçar në Izrael! Në emër të Drejtorit të Përgjithshëm të MPJ-së, Ronen Levi, ambasadorit Canaj iu dha një çertifikatë mirënjohjeje për kontributin e tij në afrimin e vendeve tona!

 

A farewell lancheon organized by the Ministry of Foreign Affairs of Israel in honor of Ambassador Bardhyl Canaj who has…

Posted by Ambasada Izrael on Monday, August 14, 2023

 

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!

Global 360

Trump pa imunitet, gjyqtarja: Do të ndiqet penalisht!

Donald Trump është i pari ish-president që përballet me akuza penale.

Diplovista

Moisiu: Greqia të ndryshojë sjelljen ndaj Shqipërisë!

Ish-presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu, intervistë për Euronews Albania

Gjeopolitika

Gjashtë shtetet e lëkundura, që do të vendosin për të ardhmen e gjeopolitikës

Cliff Kupchan është kryetar i institutit kërkimor “Eurasia Group”.

OPED

102-vjeçari që drejton shoqatën “Avni Rustemi” në Amerikë

102 herë që Vasil Malita ynë pret e përcjell shokë e miq, bashkatdhetarë të udhëve të atdheut e në emigracion.

Profil

Rauf Fico, diplomati brilant me vizion perëndimor

Rauf Fico përcaktoi juridiksionin e konsullatave shqiptare dhe Konsullatave të Nderit të Shqipërisë jashtë vendit.

Masmedia

Sa shumë na kishin munguar emisionet për fëmijët!

Aq shumë na kishin munguar emisionet për fëmijë në studion e TVSH-së, saqë po i ndjek edhe unë me ëndje!!!